|
Poszukiwani moderatorzy |
| Autor |
Wiadomość |
tokaj
Junior Admin

Ulubiona drużyna: Legia Warszawa
|
Wysłany: 2008-05-15, 9:21 pm
|
|
|
Więc pokaż co potrafisz - jeśli naprawde sprawdzisz sie to napewno zwrócimy sie do Ciebie. |
_________________ Moneybookers |
|
|
|
 |
Blacky
Administrator
|
Wysłany: 2008-05-19, 5:27 pm
|
|
|
| Santoro napisał/a: | Witam...
nie to żebym się zgłaszał ale gdybyście potrzebowali człowieka do pomocy to możecie moja kandydaturę brać pod uwagę jestem tu 2 dni ale spodobało mi się forum, także mogę popisać trochę analiz, w bukmacherce troche siedzę już (ponad 7 lat) więc nic mnie już nie zaskoczy...co do moderowania to skrypt tego forum znam od podszewki sam prowadze swoje forum ale o innej tematyce więc także z tym problemów nie ma...codziennie będę dodawał swoje typy, jak czas pozwoli to i może jakieś ciekawe analizki :)
także w razie czego jestem do dyspozycji, Pozdrawiam |
szanse mniejsze niz zero.... za brak kultury i szacunku, najpierw niech mamusia nauczy obycia miedzy ludzmi dopiero, zacznij cokolwiek pisac.... |
|
|
|
 |
mejloo
Starszy Bukmacher

|
Wysłany: 2008-05-24, 9:16 am
|
|
|
Witam!
Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora "forum-bukmacherskie.pl" . Moim zdaniem jestem idealnym kandydatem na to stanowisko , ponieważ mam doświadczenie w prowadzeniu for internetowych a co za tym idzie w moderowaniu . Również moja wiedza o zakładach bukmacherskich nie jest znikoma o czym za kilka dni wszyscy przekonają się w moim temacie z Kuponami .
Z poważaniem
Mejloo |
|
|
|
 |
grzesius
Expert

Ulubiona drużyna: (L)
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 04 Sty 2007 Posty: 3244 Skąd: Wrocek
|
Wysłany: 2008-05-24, 9:58 am
|
|
|
Odpiszemy jak kazdemu nowemu uzytkownikowi:
| tokaj napisał/a: | Więc pokaż co potrafisz - jeśli naprawde sprawdzisz sie to napewno zwrócimy sie do Ciebie. |
Powodzenia |
|
|
|
 |
krz1910
Expert Czesio Widzewiak !

Ulubiona drużyna: Widzew, Ajax, Barcelona
|
Wysłany: 2008-06-11, 11:40 am
|
|
|
Witam,
jeżeli nadal poszukujecie modów to zgłaszam swoją osobę |
|
 |
.::S@nti::.
Nowy

Ulubiona drużyna: Manchester United
Ulubiony Piłkarz: Cristiano Ronaldo
|
Wysłany: 2008-08-07, 2:44 pm
|
|
|
| Witam... Widzę że poszukujecie moderatorów... Jestem tu 1 dzień...Chciałbym się zgłosić na takiego moderatora...Mam bardzo dobre doświadczenie w moderowaniu, ponieważ byłem już nie raz moderatorem na podobnych stronach i ludzie byli ze mnie zadowoleni... Prowadziłem turnieje gry fifa08 na różnych forach, Fakt ze to nie jest turniej fifa ale prawie niczym się nie różni...Na forum mógłbym wnieść miłą atmosferę oraz więcej użytkowników, przynajmniej bym się starał. Możecie mnie wybrać lub nie ale i tak będę z wami... Pozdrawiam .::S@nti::. |
|
|
|
 |
mejloo
Starszy Bukmacher

|
Wysłany: 2009-04-09, 8:37 am
|
|
|
| Nadal potrzebujecie jakiegoś moda? |
|
|
|
 |
Martinho19 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Martinho19 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
proevos
Nowy

|
Wysłany: 2010-07-17, 11:10 pm Mariusz
|
|
|
| Witam prowadzilem kiedys stronke proevos.idl.pl jesli ktos pamieta moge zostać moderatorem |
|
|
|
 |
|
|